Слави се СРИНА!

Гласувайте за статията

Шоумена остана и без книжка, едва не прегазил минувачи

Шоумена Слави Трифонов е пред тотален срив. Близки на водещия разкриват, че покрай проблемите с шоуто и замразяването на „Гласът на България“ Дългия съвсем се е отчаял. А след поредната си издънка е на път тотално да се депресира. Особено след като остана и без книжка.

Слави остана и без книжка

Слави остана и без книжка

Не е тайна, че зрението на Слави не е добро и водещият си има сериозни проблеми с него. Но вместо да наеме шофьор, Трифонов държи сам да шофира мощните си автомобили. Последното возило, с което Дългия се похвали е чисто ново „Ауди“ А8, за което според запознати е платил близо 300 бона. За да се разсее от множеството си проблеми Слави решил да изкара звяра на разходка из столичния център. Водещият обаче не бил овладял достатъчно добре автомобила, а с влошеното си зрение се превърнал направо в бедствие за околните.

След като едва не прегазил няколко от минаващите пешеходци, шоуменът бил подгонен от полицейска патрулка, твърдят от „България Днес“. Полицаите останали сащисани, когато разбрали, че Дългия сам шофира мощното си возило. На всичкото отгоре с тъмни очила.

Заради превишената скорост и рисковото си шофиране Дългия може да остане без книжка. Основателен повод за притеснение предвид и останалите му проблеми.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Слави се СРИНА!”

  1. Borislav Antonov

    сеп. 02. 2012

    Защо в началото на статията е без книжка а в края може да остане без книжка. Да не би докато я прочетох КАТ е размислил.

    Reply to this comment

Добавете коментар