Слави глези Маестрото със скъпи играчки ( Подарява му коли)

Гласувайте за статията

Слави  е известен, че обича да глези музикантите си

Шоуменът Слави Трифонов изпитва удоволствие да подарява на своите музиканти най-скъпите подаръци. Дясната ръка на Дългия водещ, Евгени Димитров- Маестрото се фука с автопарк за 500 бона. Маестрото се е обзавел с джип „Peйндж Poyвъp“, Ayди A8 и доста други скъпарски автомобили. Хора от обкръжението на Евгени Димитров подозират, че луксозните коли са подарък за водещия музикант на „Ky-ĸy бeнд“ от шефа му Слави Трифонов. Е не чак всички, но някои от тях!

Слави подарява скъпи коли на Маестрото

Слави подарява скъпи коли на Маестрото

Не , че Маестрото не може да си позволи такива скъпи и тузарски автомобили, но Учиндолеца се кефи, когато изненада някой свой близък музикант с такъв подарък. Особено, когато го смята за свой доверен човек и разчита на неговите умения и професионални качества. Евгени Димитров-Маестрото е известен със своите мениджърски умения и благодарение на големите печалби на компанията „Ceдeм — ocми“, известният музикант разполага с купища пари.

Покрай шефа си, Маестрото се е пристрастил към супер бързите возила. Ровърът и Аудито са върхът на сладоледа в гаража на музиканта. През годините той сменя не една или две супер мощни коли. Приятелите на Маестрото подозират, че той подражава на великия водещ Слави и като него се е превърнал в маниак и грандоман. Манията към скъпите и мощни автомобили е заразна и Евгени Димитров я е прихванал от Трифонов подобно на някой доста прилепчив грип. Само за два месеца Евгени Димитров се е сдобил с два тузарски автомобила и точно затова са съмненията, че са му подарък от Слави.

Трифонов цени колегите си и въпреки доста избухливия си нрав и деспотичен характер ги глези със скъпи играчки. Всичките си музиканти е обзавел с най-добрите инструменти благодарение на парите, които печели със замах.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар