СлавиТрифонов втрещи с блед и болнав вид (Шоуменът-политик едва крета с патерица – Фото)

Гласувайте за статията

Шоуменът-политик въпреки, че прилича на развалина не спира да ходи на работа

Слави Трифонов бе засечен от папараците на „България днес” да отива на работа с телевизията си 7/8, студиото, на която е в столичния кв. „Левски”. Шоуменът и отскоро политик се предвижва с кортеж от два черни автомобила.

Предишния му джип в сменен с лъскав баровски Мерцедес S класа, а в джип се вози охраната му. Двете лъскави возила се следват по столичните булеварди и всякакво друго превозни средство не може да ги доближи. Въпреки, че карат бързо шофьорите и на двата автомобила спазват закона за движение по пътищата и не привличат внимание с нарушението му.

Щом кортежът с шефа пристигне пред телевизията всички се строяват и очакват Дългия да се настани в офиса си. Портиерът се е строил в две редици и стои мирно до широко отворените врати. Един от гардовете на Трифонов слиза и отваря вратата на Мерцедеса за да слезе началника му. Което се случва бавно и то по обяснима причина.

Политикът-шоумен видимо е отслабнал и едва крета с патерицата
Снимка: България днес

Слави Трифонов се измъква от автомобила, облечен както обикновено с анцуг и маркова тениска. Гологлавия шоумен е сменил чехлите с маратонки, обути на бос крак. Естествено и те и блузката на Трифонов са от световна марка, струващи куп пари, предават от ХотАрена.нет.

Лидерът на ИТН обаче трудно се придвижва и се подпира на патерица, която носи в дясната ръка. Проблемите му са от години и той не може да ходи без помощни средства. А според слуховете отдавна страда и от множествена склероза. Затова видът му е потресаващ – кожата му е бледа и от далеч се вижда, че не е в добро здраве.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар