Славея Сиракова в топ форма само месец след като роди (Вижте я – Лично фото)

Гласувайте за статията

Славея Сиракова си е възвърнала за нула време мерките от преди да забременее

Славея Сиракова стана поетеса заради новородената си дъщеря Емили. Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева поздрави с рими бебето, което стана на един месец. „Само месец мина, а сякаш е година. Мойта дъщеричка е светеща звездичка Сутрин щом я зърна в обятията искам да си я прегърна Усмивката и озарява целият ми ден, а вечер тихичко заспива тя до мен Говори ми на бебешки и гука и във ваната обича да бълбука Животът с любопитство опознава, но най-обича да е гушната във мама Всеки ден расте и се променя, а светът и е една вселена” , стихоплетства Славея.

Тя е възвърнала формата си само месец след раждането и изглежда прекрасно във впит клин и потник. Въпреки забраните, тя не лишава бебето си от разходките на открито, които също не са за подценяване за здравето му. Лекарите са категорични, че за да е здраво, всяко дете трябва да прекарва часове на открито всеки ден.

Славея Сиракова

Снимка: Инстаграм

Ето защо младата майка разхожда момиченцето си навън и, без да се притеснява от официалните забрани, избира живописни алейки из градинките край дома си. Тя показа снимки как е седнала на пейка на открито и чете книга за млади майки, докато детето вероятно спи в количката, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар