Славея Сиракова разкри пола на бебето (Вижте как се издаде?)

Гласувайте за статията

Славея Сиракова издаде пола на бебето на сестра си Виолета, бъдещата леля загатна, че ще е момиченце

Славея Сиракова не издържа и без да иска разкри какво ще е бебето на по-малката й сестра Виолета. Преди дни тя пусна фото в социалната мрежа. Но което позира заедно с  майка си Илиана Раева и бременната си сестра.Славея Сиракова с майка си и сестра си

Под снимката с трите красиви грации бъдещата леля написа многозначителното: „Четири сме“. С което се издаде, че известната фамилия Сиракови очаква внучка, научаваме от tialoto.bg.

Както е известно и друго прочуто футболно семейство очаква в рода му да се появи първородно внуче. Скоро се разбра, че щерката на Христо Стоичков Мика ще го зарадва с внучка.

Явно е, че в семействата на футболните легенди ще цари женско царство. Поне за сега. Нито на Христо Стоичков, нито на Наско Сираков Господ не им дава момченца. Които да станат известни футболисти. А ги дарява с внучки. Които ще са красиви като дъщерите на футболните динозаври. В което не може да има някакво съмнение.

Виолета Сиракова грее от щастие в очакване на първородната си рожба от футболиста Георги Коруджиев. Тя е на 28 години и няма официален брак с любимия си. Заедно са от 2013 година и са много влюбени вече няколко години.

Бъдещите дядо и баба Наско Сираков и Илиана Раева са на седмото небе заради очакваното събитие. Красивата шефка на федерацията по художествена гимнастика отдавна мечтаеше да гушка внуче. И ето, че най-съкровеното й желание е на път да се изпълни.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар