Славея Сиракова празнува скромен РД (В депресия ли е след раздялата с Ломски?)

Гласувайте за статията

Славея Сиракова остана без купон за РД, дъщерята на Илиана и Наско посрещна Христовата възраст самотна

Този уикенд Славея Сиракова навърши 33 години. Посрещна празника си самотна и в депресия. Изпепеляващата й любов с Алекс Ломски започна бурно и секна изведнъж.

Дъщерята на Наско и Илиана все пак се опита да отбележи своята 33 годишнина по твърде скромен и необичаен начин. Славея заведе в планината един близък приятел и своя роднина. В компанията само на двамата духна свещичките на тортата. Която поднесе в пластмасови чинийки. Приготвени предварително за целта. Тя избра красотите на Родопите за личния си празник далеч от всякаква светска суета.

Колкото до порноактьора Алекс Ломски, който изчезна внезапно както и се появи в живота на Славея не стана ясно по каква причини двамата сложиха край на връзката си.

Приятелите на известната спортна щерка още си спомнят с каква ярост Сиракова нападна съпругата на Ломски  Еделвайс в спор за сърцето на възлюбения си. Изсипа куп нападки в социалната мрежа срещу актрисата от филмите за възрастни. После се фукаше с всякакви фотоси и не спираше да афишира любовта си, предават от електронното издание bgdnes.bg.

За съжаление или по-скоро за късмет на Славея изведнъж всичко свърши. Тя изтри всичките общи снимки с Алекс Ломски в личния си профил. Не остави нито една да й напомня страстното преживяване.

Днес по-голямата щерка на Наско и Илиана може да се бори с депресията, но поне се отърва от неподходящата си връзка с неудобен за фамилията й човек. За радост на мама и тати и на целия си род.

Вижте още снимки от рождения ден на Славея в нашата галерия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар