Славея Сиракова с луксозно парти на морето за РД (Вижте как наконти Емили за празника си – Снимки)

Гласувайте за статията

Славея Сиракова отпразнува рождения си ден на морето

На 8. юни Славея Сиракова чукна заветните 37 години. По този повод младата майка се разписа с луксозно парти от морето. В момента тя почива на вилата там и не пропусна да отбележи празненството и в социалните мрежи. Букети цветя и големи цифри балони белязаха празника. Освен това рожденичката не бе пропуснала да наконти и щерка си Емили – досущ като себе си. Рокли с флорални мотиви бяха емблемата на специалния ден, като малкото момиченце изглежда се чувства прекрасно с тях.

Самата Славея Сиракова определено бе емоционална и благодари сърдечно на всичките си приятели. „Благодаря ви, приятели, за всички прекрасни пожелания, изненади и любов! Обичам ви и ви прегръщам!“, сподели радостта си тя.

Славея Сиракова навърши 37 години

Славея Сиракова навърши 37 години
Снимка: инстаграм

Илиана Раева пък не пропусна да поздрави дъщеря си и също отправи емоциална честитка в мрежата. „ЧРД на моето голямо момиче Славея! Да ми е жива, здрава, щастлива и благословена!“, написа гордата майка и ѝ пожела живот, пълен само с красиви преживявания. Макар и в момента да са далеч една от друга, двете имат силна връзка. Домът на Наско Сираков на практика е едно женско царство, в което дамите се разбират чудесно. Като дабвим и внучките, емоцията става съвсем пълна.

Младата майка бе наконтила Емили точно като себе си

Младата майка бе наконтила Емили точно като себе си
Снимка: фейсбук

Поводите за семейството да празнува, не спират. Точно преди рождения ден на Славея бе отбелязано още едно прекрасно събитие. По-малката дъщеря на сестра ѝ Виолета направи първите си крачки. Освен че вече ходи, момиченцето прави и опити да говори. Във видеото, което сподели баба му, съвсем отчетливо се чува думичката „мама“, пише още tialoto.bg. Както изглежда, и Асияна е решила да граби с пълни шепи от живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар