Славея Сиракова и Алекс Ломски с най-лудата Нова година (Снимки)

Гласувайте за статията

Славея Сиракова посрещна новата 2017 г. по-щастлива от всякога!

Преди около месец Славея Сиракова разкри своята любов с Алекс Ломски. Веднага мнозина я определиха за скандална. Причината – той е бивш актьор от филми за възрастни, а тя е примерната дъщеря на Илиана Раева, която не обича да показва мъжете в живота си. След като изплака любовната си драма, а после показа главния герой в нея, красавицата вече не се крие. Сега сякаш иска да изкрещи на целия свят колко е щастлива и влюбена.

Славея Сиракова публикува кратко клипче и колаж от четири снимки. На тях тя позира с Алекс Ломски преди и след новогодишното парти, на което са присъствали. Видимо то е било доста лудо, защото на прибиране красавицата вече е развалила стилния си кок. Тя може да се определи като истински хамелеон. Както може да бъде изискана и галантна, така в следващия момент обръща монетата и се превръща в луда тийнейджърка, купонясваща до зори.

Вероятно именно това е привлякло Ломски,

който я гледа все по-влюбена. А Славея Сиракова става все по-щура и вероятно естествена в неговата компания. Всички познаваме майка й като изключително амбициозен и прецизен човек и това няма как да не е оказа влияние и на децата й и техния път в живота. Сега, обаче, Илиана Раева прозря, че по-голямата й дъщеря вече има правото сама да търси щастието и видимо го е намерила.

Червенокоската изпрати старата година не само с любимия мъж, но и с равносметка за старата. Тя я определя като „вълнуваща, истинска и динамична“. Освен любовта, тя определя като истинско богатство, което е намерила през 2016, две свои братовчедки, за които дори не е подозирала.

Като се обърне към близкото минало, тя вижда всички прекрасни и звездни моменти, всичко ново, което я е научило и й е помогнало да бъда това, което е. Славея Сиракова успя да остави предразсъдъците в изминалата година и посрещна новата с открито сърце, пълно с любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар