Славена пак провокира с плажни снимки

Гласувайте за статията

Изпълнителката на „Разпродажба на мечти” не може да се похвали с пищна силиконова гръд, но въпреки това смело си ги показва

Фолк певицата Славена не спира да провокира феновете си във Фейсбук

Фолк певицата Славена не спира да провокира феновете си във Фейсбук. Изпълнителката на Диапазон рекърдс лъсна за пореден път по монокини на плажа. За разлика от своите колежки, които уж „случайно” са изловени от папараци, Славена сама публикува горещите си фотоси в социалната мрежа.

Изпълнителката на „Разпродажба на мечти” не може да се похвали с пищна силиконова гръд, но въпреки това смело си ги показва на плажа.

Славена е една от малкото изпълнителки, които още не са прибягвали до пластични операции. Въпреки това тя не изпитва комплекси и цяло лято публикува свои голи снимки от плажа.

Даже малко прекалява…

Докато на повечето фотоси тя е облещила лисичите си муцунки на слънце, този път Славена ги е прикрила срамежливо с ръце. За съжаление на феновете си, на новите снимки гърдите й не се виждат в целия им блясък. Но пък фотосите са все така горещи и еротични.

Това лято очевидно е сезонът на дините – сума ти певици се изредиха да се пекат по монокини, сред които Анелия, Дебора, Софка, Траяна и дори Ирина Флорин.

Все пак рекордьорка си остава Славена, която буквално разводни Фейсбук пространството с голите си снимки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар