Славена Вътова в топ форма на плажа (Вижте какво яко тяло показа – Снимки)

Славена Вътова в топ форма на плажа (Вижте какво яко тяло показа – Снимки)
1 (20%) 1 vote

Славена Вътова в перфектна форма, Мис България роди две деца, но е по-яка от преди

Славена Вътова се показа по бански от лятната си ваканция. Миската изглежда ослепително въпреки, че е майка на две рожби.

Почитателите на моделката се захласнаха по перфектните й форми. Които Славена щедро демонстрира в социалната мрежа. Кадрите, които показва са много смели и я представят по-красива от всякога.

Снимка: Инстаграм

Мис България е показала от всеки един ъгъл колко съвършена е фигурата й. И макар, че е с цял бански, той подчертава всяка една извивка на изваяното й тяло.

Снимка: Инстаграм

Ако сте възхитени от снимките на водещата може да започнете като нея да водите здравословен живот. Въпреки, че е късно да влезете във форма за лятото вижте какви диети спазва младата майка и какъв спорт практикува.

Снимка: Инстаграм

Славена Вътова се е потрудила над тялото си доста за да му придаде сегашния му вид. След като роди второто си дете тя сподели, че е започнала диета, от която е изключено всичко сладко, джънк фууд  и никакви въглехидрати, предават от slava.bg.

Снимка: Инстаграм

За да изглежда толкова добре миската е включила към здравословния си режим на хранене и упорити тренировки във фитнес залата. Напоследък тя се е увлякла и по йога, като се хвали, че вече доста е на ти с асаните.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар