Славена Вътова събра погледите по бански. Фенове: Няма ли какво друго да покажеш! (Снимки)

Славена Вътова демонстрира стегнато тяло на плажа

Славена Вътова не е спирала да прави всичко възможно, за да привлича вниманието, залагайки на все по-оскъдни дрехи, само че за нейна изненада – не винаги реакциите са положителни.

Миската, която от известно време релаксира край морския бряг със семейството си, не показва да е особено притеснена от постоянно нарастващата бройка новозаразени от коронавирус. Даже напротив – спокойствието й е бетонирано, поне съдейки от кадрите.

Славена Вътова
Снимки: Инстаграм

Брюнетката, която преди пандемията направи всичко възможно, за да се задържи на екран, явно ще залага повече на тялото и сексапила си, отколкото на нещо друго. Нейни скорошни кадри обаче, предизвикаха и някои противоречиви реакции в мрежата.

„Като ходи полугола не става по-интересна. Всяка вече се гологъзи в социалните мрежи, чудо голямо!“, гласи недоброжелател на Вътова, който малко след това добавя, че брюнетката явно не знае какво е да носиш нормален бански, щом залага на парче плат.

„Като няма какво друго да предложи, показва плът. Пък то една плът..“, се казва в друг не по-малко язвителен коментар, пише show.blitz.bg.

Снимки: Инстаграм
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.