Славена Вътова стана мама на втора принцеса (Всичко за щастливото събитие)

Гласувайте за статията

Славена Вътова стана майка на още едно момиченце, появи се още една принцеса в семейството

Славена Вътова роди второто си дете. Мис България е щастлива майка на две момиченца. Бебето ще се казва с красивото име Ана.

За щастливото събитие в семейството на Славена и нейния любим съпруг Юлиян Цолов съобщи колегата й Део. С когото са водещи на предаването „Спорт тото” по телевизия бТВ. Русокосият водещ поздрави колежката си и пожела бебето и майката да са здрави.

Славена Вътова по време на бременнстта

Миската се омъжи за Вълка от Уолстрийт преди две години. Тогава на бял свят се появи първата им принцеса Ема. За твърде кратко време Славена забременя отново и през тази пролет обяви, че ще има още едно дете, което ще се роди през септември, предават от електронното новинарско издание pik.bg.

Вътова даже с наедрял корем партнираше на Део. Моделката призна, че бременността й с Ана този път е по-лека. Малката Ема, която е само на година и девет месеца се интересувала в чий корем се намира бебето. Като тайно подозирала, че може да е в стомаха на тати, сподели преди време Славена на шега.

Мис България 2006 няма притеснения, че ще й е трудно с две малки деца на ръце. Юлиян Цолов се оказал много загрижен татко и й помагал в грижите около майчинството.

Красивата Славена Вътова и нейният любим Юлиян Цолов са щастливи, че вече са четирима вкъщи. А таткото най-вече, защото ще се грижи не за една, а за три красавици.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар