Славена Вътова почива за по 2 бона на вечер (Богаташкото семейство нае палат на Миконос – Снимки)

Красавицата на семейна почивка на остров Миконос, мъжът й я глези в имение за по 1000 евро на нощ

Славена Вътова заедно с богатия си съпруг и двете си деца замина на луксозна почивка в Гърция. Отново настъпващата пандемия от короновирус изобщо не плаши красавицата, нито пък мъжа й. Те избраха да отмарят с дъщерите си на едо от най-скъпарските и шумни места в съседката ни, а именно остров Миконос.

Палатът, който са наели за лятната си ваканция е на самия бряг на Егейско море. В имението има няколко стаи, обзаведени луксозно. От пред се разпростира обширен двор, в който е разположен басейн. Семейството разполага и с частен плаж.

Снимки: Инстаграм

На разположение на богаташката съпруга и Юлиян Цолов има и тенис корт. За цялото това удобство и екстрите Вътова  и съпругът й плащат по 2 хиляди лева на нощ.

Снимки: Инстаграм

Славена, която и тази година успя да се набута сред членовете на журито на „ България търси талант” публикува снимки от ваканцията си. Моделката успя да изуми феновете си с бански по последна мода. А последователите й се шегуват , че за щастие има голям силикон, с който може да се фука с такова плажно облекло, предават от show.blitz.bg.

Моделката шашна с модерен бански
Снимка: Инстаграм

Не липсват снимки на красавицата с двете й дъщери и с благоверния й съпруг. Вътова показа как се забавлява с децата и с любимия си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.