Скромна ли?! Джемре от „Безмилостен град“ шашка с провокации зад кадър (Вижте Сера Кутлубей в живота)

Гласувайте за статията

Джемре от „Безмилостен град“ шашка с провокации

Познаваме я като Джемре от „Безмилостен град“. Скромната и праволинейна по-голяма сестра в семейството, която от любов към едно бедно момче се омъжва за друг, само и само да бъде по-близо до любимия си. И да разкрие цялата манипулативна схема около миналото на Недим.

Но в живота актрисата от сериала е доста по-дива и буйна. И в действителност Сера Кутлубей е доста по-независима и енергична извън кадър.

Красавицата, която гледаме в ролята на бедно момиче в „Безмилостен град“, е родена в доста заможно семейство. Родом е от Анкара, но е завършила университета в Галисия. Учи в департамента по театрални изкуства, и дебютира на екрана през 2016 г., в поредицата „Амбър“.

Тогава актрисата веднага привлича вниманието на редица продуценти. А сред тях и създателите на сериала. Изненадващо, но когато й предлагат една от главните роли, актрисата доста се колебае, преди да приеме. Въпреки това се съгласява. И изумява не само екипа, но и публиката с невероятната си фигура и външен вид! За Сера тази поредица е първият голям проект в кариерата ѝ.

Но със сигурност няма да е последният.

Актрисата има не само актьорски талант, но и отлични вокални умения. Тя изпълнява и песента в един от епизодите на поредицата „Безмилостен град“, която става истински хит след това.

В свободното си време Сера винаги се опитва да научи нещо ново и не може да си представи живота без спорт. Обича да прекарва дните си далеч от градския шум, сред природата или практикувайки активни спортове (катерене по стени, колоездене, баскетбол).

„Тя е луда по четенето и когато й е трудно да заспи, винаги си взема книга. Сера обича природата и чистия въздух, обича цветя, животни, особено котките.“, казват нейни приятели.

Джемре от "Безмилостен град" провокаторка в живота сн. Инстаграм

Джемре от „Безмилостен град“ провокаторка в живота сн. Инстаграм

Актрисата има котка на име Жулиета и куче. А в допълнение към всичките й известни таланти има и друг – любовта към рисуването.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар