„Скромната“ Мегз била истинска мъжемелачка (Пикантни разкрития от личния й живот)

Гласувайте за статията

Мегз за пореден път доказа, че тихите води са най-дълбоки!

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз не веднъж говори за любов във ВИП Брадър. Тя пусна противоречиви сигнали по отношение на личния си живот. Въпреки че всички знаят за нейната връзка с Демир Доган от около година, тя все отбягва темата. Първо каза, че е намерила любовта, после започна да мечтае и тя да е обичана, както Алекс Богданска.

Видимо Мегз е доста объркана, щом става въпрос за личния й живот. По отношение на работата тя има конкретни цели и ги следи непрестанно. Вероятно и по тази причина любовта винаги е на заден план. И въпреки че го раздава скромна и моралистка, истината за нея е далеч по-различна!

В последните години животът на Каканашева е наистина шеметен. За кратко време тя яхна славата и успеха и стана популярна в цяла България. А от там дойдоха не само парите, но и мераците към нея. Въпреки че някои я приемат за грозновата и далеч от женствена, Мегз определено не може да се оплаче от липса на обожатели.

Дизайнерката вече е изградила стройна организация в своя бизнес и има много повече свободно време от преди. Но пък няма почти никакви приятели, губейки ги по пътя към славата и успеха. Затова и тя уплътнява времето си с мимолетни забавления с различни мъже, пише hotnews.bg.

Запознати с личния живот на Каканашева свидетелства, че тя е истинска мъжемелачка. Случвало се е дори за десетина дни да смени по трима партньори. Но тези нейни похождения не са с цел сериозно обвързване, а просто за забавление. Затова и никога не сме виждали нейни снимки с по-специални за нея мъже.

Мегз се оказа скрита лимонка

Мегз се оказа скрита лимонка

Явно Мегз е намерила своя начин за разтоварване, за когото предпочита да не говори. Точно както си мълчи и за Демир Доган! Истината за отношенията им надали някога ще стане ясна, щом дори Големия брат не успя да я изкопчи от нея…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар