Скочиха на Джулиана Гани с грозни обиди: Хапва, пийва, а страда за детето! (Вижте как я заковаха)

Скандали тресат бившата двойка, войната продължава, а най-пострадало от раздялата ще е детето

С един от последните си постове Джулиана Гани стана жертва на масов хейт. Фенове скочиха срещу нея заради приповдигнатото настроение и спокойствието, което демонстрира.

На фотото, което силиконовата гърла пусна в социалната мрежа се вижда как тя си пийва и хапва. А под кадъра я засипват с грозни обиди и я определят като добра майка само за пред камерите.

View this post on Instagram

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

Повечето фенове са категорични, че начина по който се държи не показва, че страда за Давид, а даже напротив. По нищо не личи, че сина й й липсва, а други добавят, че според тях баща му Илиян би се грижил за него много по-добре, предават от show.blitz.bg.

Някои от коментарите звучат така: екатеринамонева1 пише: „Сядаш на заведение и между две хапки „Я пусни камерата да кажа колко добра майка съм“. Сериозно ли!? ?”, а sun_rise_love02 добавя: „Джулка ти си готова да дадеш детето си в домовете в мизерията да яде кой знае какво да се държат с него там Бог знае как извинявай ама ти си абсолютно и чисто психично болна за да отмъщаваш на мъжа си,който твърдеше,че обичаш изведнъж да се превърне любовта ти в такава омраза значи ти винаги си била такава таяла си дълбоко в теб омраза и всичко е било за пред хората като не си искала да си с тоя човек що си му направила бебе ако ти е било толкова лошо си нямала да седиш по записите,които чуваме и по начина ти на „страдане“ теб без проблем може да те изкарат психично нестабилна!”

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.