Скоростен развод за Мисис Баба (Дони Василева не ще и да чуе за неверния бивш кмет на Стрелча)

Гласувайте за статията

Мисис Баба Дони Василева уличи мъжа си в серия изневери

По бързата процедура, без финансови претенции или пък подялба на имущество, ще приключи разводът между Дони Василева и бившия кмет на Стрелча Стойно Чачов. Както е известно, за столичния хайлайф годината започна с чутовен скандал, след като носителката на две титли от конкурси – „Мисис Баба 2015“ и „Мисис Баба Вселена 2016“ уличи съпруга си в серия от изневери.

Молбата си за разтрогване на петгодишния си брак бизнесдамата е подала в последните работни дни на миналата година, а насрочената от съда дата на развода наближава. На 25 февруари все още законните съпрузи ще се явят пред съдията, за да ги обяви официално за бивши такива, издават пред ПИК от обкръжението на разпадналата се двойка. Разводът щял да бъде по взаимно съгласие. До развода се стигна, след като Мисис Баба съвсем случайно научи, че мъжът й кръшка с колежки от кметството на Стрелча.

мисис баба дони василева

Снимка: Фейсбук

Дони изля в социалните мрежи гнева си и разочарованието от двойнствения живот, който зад гърба й Чачов е водил. Лъганата съпруга публикува и чатовете на неверния си мъж, като се оказа, че жените от тях са се познавали с нея и неведнъж са стояли заедно до бившия кмет по време на публичните му изяви. След разкритията първоначално Чачов не пожелал да се развежда с жена си и се надявал да реши проблема с разговор с нея. Мамената съпруга обаче бе категорична в желанието си да прекрати брачния си съюз с прелюбодееца

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар