Скарани ли? Мелания и Доналд Тръмп по-влюбени от всякога (Вижте как си разменят нежности)

Гласувайте за статията

Мелания и Доналд Тръмп се държат като влюбени тийнейджъри, президента и първата дама си разменят нежности

Мелания и Доналд Тръмп стопиха леда в личните си отношения. За никого не бе тайна, че бракът им изживя тежка криза, след като станаха публични изневерите на президента.

Снимка: Gettyimages.ru

Дълго време първата дама се бе покрила и странеше от съпруга си след скандалните разкрития, че Доналд й е кръшкал. Но явно, че проблемите в президентското семейство вече са решени.

Снимка: Gettyimages.ru

На официална вечеря в Белия дом най-известната двойка в САЩ се появиха издокарани от глава до пети. Мелания  в дълга черна рокля на Akris за шест хиляди долара. А 72-годишният държавен глава в класически черен смокинг и папионка.

Но не облеклото накара присъстващите да занемеят. А вниманието един към друг, което демонстрираха публично Доналд и първата дама.

Снимка: Gettyimages.ru

Гостите бяха впечатлени от прилива на нежност между съпрузите. Те се държаха за ръцете и от време на време се целуваха. Такива топли чувства не са обичайно нещо за тях. Особено когато са на гала вечеря  или пък на официална среща с други държавни глави, предават от spletnik.ru.

Снимка: Gettyimages.ru

Никой от журналистите не бе очаквал да стане свидетел на такава размяна на нежности между първия мъж на САЩ и неговата ослепителна съпруга. Те бяха много изненадани от тези знаци на внимание, имайки предвид, че президента понякога е бил много груб с половинката си. Която също е демонстрирала публично своята неприязън към него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар