Скарани ли? Кейт Мидълтън и Хари греят на официално събитие (Вижте как сияят без половинките си – Снимки)

Гласувайте за статията

Кейът Мидълтън и Хари се шегуват в Уестминстърското абатство, херцозите усмихнати и весели без половинките си

Кейт Мидълтън и Хари присъстваха на служба в Уесминстъркото абатство по случай националния празник на Австралия. На този официален ден херцогинята на Кеймбридж изглеждаше елегантна и женствена.

Тя бе облечена в палто на Катерина Уокър в синьо и шапка на Роуз Оливие в същия цвят. Своя образ на кралска особа бе допълнила със зелени велурени токчета.

Снимка: Getty Images

Принц Хари пък бе избрал тъмно син класически костюм. По-малкия брат на Уилям и неговата снаха бяха в приповдигнато настроение. На лицата на двамата грееха широки усмивки. Те постоянно се смееха и разговаряха приятелски с присъстващите.

Снимка: Getty Images

Това, което направи впечатление на множеството бе, че няма и следа от напрежение между Меган и Хари. Те се чувстваха прекрасно макар половинките им да ги нямаше.

По разбираеми причини бременната Меган, която до дни ще стане майка не присъстваше. Принц Уилям пък е на посещение в Нова Зеландия и не можа да придружи съпругата си. Което наложило брат му да й бъде кавалер.

Говори се, че отношенията между двамата братя и жените им са затоплени. След Великденската служба херцозите на Кеймбридж били в новия дом на Меган и Хари. Като направили неочаквано посещение на Фрогмор.

Това е първото пребиваване на Кейт и Уилям в дома на херцозите на Съсекс. Запознати разкриват, че визитата минала страхотно. Което е доказателство, че не съществува никакво неразбирателство между младите кралски двойки, предават от graziamagazine.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар