Скарани, а?! Еркан Петеккая и Нюргюл Йешилчай спипани да купонясват след скандала

Гласувайте за статията

Еркан Петеккая и Нюргюл Йешилчай съвсем не са кротки и невинни

Еркан Петеккая и Нюргюл Йешилчай се караха, биха и спориха чак в съда, по отношение на актьорските си таланти, но в крайна сметка се сдобриха. Нещо повече — папараци ги снимаха да купонясват заедно в нощен клуб, след скандала заради „Твоят мой живот“.

Звездите от хитовата поредица се скараха преди повече от две години. Повод за драмата между тях бяха любовните сцени. Нюргюл твърдеше, че за да изглеждат героите им достоверни, трябва да има нещо повече от размяна на погледи и държане за ръце. Екранният Джихан Гюрпанър пък заяви, че няма да целуне друга жена, освен съпругата си. И често подиграваше колежката си за повече интимност между двамата пред камерите.

В резултат на тези сблъсъци, Нюргюл напусна сериала, заявявайки, че колегата й е лош и капризен актьор, с който много трудно се работи. Тя призна, че това е човек, с когото не би искала да работи никога повече. Еркан пък заяви, че ще се видят в съда и сблъсъка между двамата продължи с пълна сила.

Интересното е, че малко след края на скандала Еркан Петеккая и Нюргюл Йешилчай бяха забелязани да купонясват заедно в нощен клуб. Актьорите се шегуваха и се смееха, като първи приятели. Снимките се появи в разгара на скандала помежду им. И според някои слухове, цялата драма между тях е просто черен пиар.

Снимките, на които двамата очевидно си прекарват повече от добре, в компанията един на друг, повдигнаха доста въпроси. Но никой от актьорите не коментира кадрите. Еркан е известен като един от най-добрите актьори в Турция и е с репутация на труден, но изключително талантлив артист.

Еркан Петеккая и Нюргюл Йешилчай втрещиха с лудо парти

Еркан Петеккая и Нюргюл Йешилчай втрещиха с лудо парти

Нюргюл от своя страна се превърна в една от култовите актриси в Турция. Ролите й в „Твоят мой живот“ и в „Кьосем“ след това я превърнаха в идол за милиони. И то не без основания.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар