Скандал! 5 месеца след раждането на сина им: Мъжът на принцеса Юджини се забавлява с голи моделки на яхта (Пикантни подробности)

Скандал! 5 месеца след раждането на сина им: Мъжът на принцеса Юджини се забавлява с голи моделки на яхта (Пикантни подробности)
1 (20%) 1 vote

Мъжът на принцеса Юджини беше изловен с голи моделки на яхта

Принцеса Юджини и Джак Бруксбанк наскоро станаха родители за първи път. Въпреки това, докато майката се грижи за петмесечния им син Август, съпругът на принцесата почива с модели на Капри. Е, парараци успяха да ги снимат топлес!

35-годишният Бруксбанк беше забелязан от фотографи с чаша розе на лодка край италианското крайбрежие, заобиколен от красиви модели. Компанията прави изследвания в природата по крайбрежието на Капри на 26-футова лодка.

Компания на Джак прави и Рейчъл Залис, бивш редактор на списание Glamour. Сега тя е глобален директор на Casamigos, компания за текила, основана от Джордж Клуни и представлявана от Brooksbank. Марката спонсорира програма на УНИЦЕФ, която струва между 8 000 и 25 000 паунда. Празничната вечеря и търгът има за цел да събере средства за програми за подпомагане на деца в нужда по целия свят.

принцеса юджини мъж

Снимка: Daily Mail

На лодката присъства и моделът Мария Бучелати. Тя активно си сътрудничи с марката Faith Connexion. На борда беше забелязан и италианският модел Ерика Пелозини, която Джак разходи из лодката, нежно докосвайки с ръка гърба й. Въпреки че от време на време моделът се прикриваше с кърпа, тя постоянно я махаше и се разхождаше топлес пред очите на Джак и капитана на лодката.

Не е ясно откъде Джак познава Ерика и Мария, но и двете жени са приятели на израелската социалистка Хофит Голан, която е известна с това, че пътува по целия свят с яхти, собственост на богати и известни. Тя смята лейди Виктория Хърви, бившата приятелка на принц Андрю, за една от най-близките си приятелки.

Източник, близък до Джак, каза пред The Mail в неделя, че Юджийн не се е присъединила към него на командировка до Капри. Източници казват, че работата на Джак е била да следи коктейл бара и да разговаря с известни гости, включително певицата Кейти Пери и супермодела Хайди Клум.

Твърди се, че Бруксбанк мрази предишния си прякор „Барман Джак“, който получи заради работата си в ресторант и винен бар в центъра на Лондон, когато се запознава с Юджини през 2010 г. Двамата сключиха брак в параклиса „Сейнт Джон“ в замъка Уиндзор през 2018 г., пише Cosmopolitan.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар