Скандал! Чарлз и Камила крият кръвно родство (Бракът им е незаконен)

Гласувайте за статията

Чарлз и Камила крият кръвно родство, бракът им е нелегитимен

Пред Бог, църквата и законите те са съпрузи, но в действителност Чарлз и Камила не би трябвало дори да имат връзка. Още от самото начало връзката им скандализира Англия, а най-новите разкрития хвърлят още по-голяма светлина върху родството им.

Широко известен факт е, че прабабата на Камила има връзка с прапрадядото на принц Чарлз, крал Едуард VII. Връзката им продължава десетилетия и в Англия по онова време никой не я намира за странна.

Една подробност обаче остава незабелязана от никого. А именно фактът, че любовницата на крал Едуард – Алис Кепел ражда дъщеря. Официално, детето е от съпруга й, но мнозина коментират бащинството на краля. Още повече, че Алис прекарвала доста повече време в неговата спалня, отколкото в брачното си ложе.

По ирония на съдбата същата дама е баба на Камила Паркър-Боулс. Което пък превръща херцогинята в трета или четвърта братовчедка на принц Чарлз. Достатъчно близко родство, за да стоят двамата далеч един от друг.

Историята обаче показва, че двамата бързо се впускат в пламенен романс. Срещат се години наред в имението на любимия прачичо на Чарлз – Лорд Маунтбатън.

„Тази връзка беше обречена от самото начало. Чарлз нямаше смелост да се противопостави на кралицата и да ме вземе за съпруга. Аз самата не исках да се омъжа за принц. Бях влюбена в Андрю Паркър-Боулс и по-късно станах негова съпруга“, додава още тя.

Нещастният отворен брак на Камила и нежеланието на Чарлз да се раздели с любовницата си, карат и двамата да продължат да се срещат по време на годежа му с Даяна и след сватбата. Самата Камила признава, че в ловната му хижа двамата са повече съпрузи един на друг, отколкото на законните си половинки.

Чарлз и Камила крият кръвно родство?

Чарлз и Камила крият кръвно родство?

Сватбата им изглежда естествен завършек на връзката им след толкова години заедно. Но фактът, че двамата крият възможното си кръвно родство“, шокира много от британците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар