Скандал! Тамара Георгиева с равен брой точки с първата си подгласничка на Мис България (Защо спечели тя?)

Скандал! Тамара Георгиева с равен брой точки с първата си подгласничка на Мис България (Защо спечели тя?)
5 (100%) 1 vote

Тамара Георгиева е получила равен брой точки с красивата Йовита Георгиева

Тамара Георгиева не е спечелила Мис България с повече точки от второто момиче

Тамара Георгиева е получила равен брой точки с първата си подгласничка на Мис България! Слуховете, че новоизбраната Мис България 2017, не е спечелила съвсем честно първото си място, са на път да се окажат съвсем истински.

Организаторът на конкурса Ирина Папазова се опита да изчисти имиджа на победителката, но вместо това я закопа още повече.

„Изборът се прави от жури, което е от 25 човека. Те посочват 3 момичета, от които се избира. Има различни системи за гласуване. Ние приехме система с първо, второ и трето място“, обясни тя.

6 от 24 члена са посочили Тамара за победител, а 7 са гласували за Йовита. В крайна сметка, точките на двете се оказват равни. Победител обаче станала Тамара, тъй като Папазова гласувала за нея. Ако тя беше избрала подгласничката, която е на второ място в конкурса, то тогава Йовита щеше да е Мис България.

Тамара Георгиева Йовита„Не може за мен Мис България да е на 18 години. Йовита е страхотно момиче, тя ще има своя шанс след няколко години.

Другият плюс на Тамара е нейното образование, езиците, които владее, както и страхотната ѝ фигура“, каза още Папазова.

Думите й обаче допълнително провокираха критики, тъй като историята познава доста миски, които са били на 18 и са пожънали сериозни успехи. Последната Мис Свят също е 18-годишна.

„Взела е пари, 100%. И сега се мъчи да замаже положението“, убедени са форумци, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар