СКАНДАЛ! Режисьорът Люси аут от фирма „Пайнер”

Гласувайте за статията

Гаджето на Ани Хоанг вече няма да прибира тлъсти суми от изпълнителите и концертите на музикалния гигант

Според последния слух собственикът на фирма „Пайнер” инжинер Митко Димитров, изгонил от музикалната си компания хитовия режисьор Людми Иларионов – Люси, пише lifestyle.bg.

Люси едва ли ще престане да прави клипове на любимата си

Говори се, че шефът вдигнал мерника на Люси още преди месеци, когато се разбрало, че възлюбеният на Ани Хоанг превишава правата си.
Според клюката, която обикаля фолк средите Иларионов прибирал солидни суми, без да се отчита на фирмата.
В момента Люси е един от най-добрите режисьори. Възползвайки се от славата си, бившият певец на момчешката банда „Ъп Даун” яко ошушквал фолкаджийките, като се оправдавал, че екипът му е голям и за качествен клип изпълнителките трябва да се бръкнат по-надълбоко.
След това обаче режосьорът не отчитал всички средства пред фирмата.
Люси си намерил и друг начин, чрез който да дои пайнерките. Много често той казвал на чалгаждийките, че клиповете им не са готови за пускане в ефир, но когато някоя звезда му бутне тлъста сума, клипът й набързо се завъртал по „Планета”.
Получавало се така, че платежоспособните певици се радват на готов клип до 2 седмици, докато по-бедните им колежки чакат с месеци видеото им да се завърти по музикалната телевизия.
Когато не една и две чалгаджийки се оплакали на Митко Пайнера, той взел драстични мерки и без много да се церемони изгонил от фирмата алчния режисьор.
Според слуховете Иларионов вече няма да работи с изпълнителите на „Пайнер“ и няма да режисира концертите на музикалната компания.
Най-потърпевша от тази ситуация била дебютантката Ани Хоанг, която в стремежа си да покори музикалната сцена скочи в леглото на 17 години по-възрастния от нея Люси.
„Сега ще видим кой ще я бута и ще й върти клиповете. С кариерата й е свършено”, доволно коментирали колежки на виетнамката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “СКАНДАЛ! Режисьорът Люси аут от фирма „Пайнер””

  1. Donte

    мар. 10. 2017

    gw liat tadi tuh di ber2;a&#8i30thmmm imajinasi terliar???mas kw pas ngisi bensin disana.. ga sengaja jatohin bom waktu yg tadinya buat ngeledakin kantor  wakakaka… liar ga tuh??

    Reply to this comment

Добавете коментар