Скандал с Павел на Преслава – ограбвал възрастни жени (Всичко за схемата)

Гласувайте за статията

Павел на Преслава обирал възрастни жени

Павел на Преслава се оказа замесен в пореден скандал. Бизнесменът, от когото певицата очаква първото си дете, измамил възрастни жени, убеждавайки ги да заменят за панелки, имотите си в центъра. За сметка на това ги изпратил в апартаменти в „Обеля“.

Близки до певицата разкриват, че става въпрос за апетитни имоти в центъра на София. Всяко от жилищата струва поне 200 бона, но бизнесменът убедил старите дами да ги заменят за панелки в „Обеля“, които били шест пъти по-евтини. Възрастните жени нямали роднини, живеели сами и не можели да разчитат на съвет или помощ. Заради което се подвели, а когато разбрали за измамата, вече не можело да се направи нищо.

Дори и до обаждане в полицията не се стигнало, тъй като бизнесменът ги заплашил със саморазправа. Уплашените старици така и не повдигнали въпроса пред властите, но разказали на близки и приятели за измамната схема.

Имотите са един до друг, но в доста лошо състояние. Бизнесменът обаче няма никакво намерение да живее в тях, а смята да ги пусне на пазара, пишат от „Уикенд“.

Павел на Преслава отдавна е известен с бизнеса си, а приятели на певицата твърдят, че той вече ги е пуснал на пазара, като се очаква да вземе добри пари за тях. Междувременно се е преместил при половинката си, която си построи цял палат в „Бояна“. Двойката дори повика майката на Преслава, за да им помага за бебето. Певицата обаче не говори за имотните си придобивки, за които се знае доста малко всъщност.

Павел на Преслава ограбил възрастни жени

Павел на Преслава ограбил възрастни жени

Преслава има и апартамент в Пловдив, в който често отсяда, тъй като редовно е канена по участия в областния град. И подобно на много други звезди, изпълнителката се шири и в свое жилище в Слънчев бряг, което й е доста удобно през лятото, тъй като нонстоп е канена по клубовете край морето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар