Скандал на Мис Америка! Победителката гаври Тръмп, за да грабне приза

Гласувайте за статията

Подиграй Тръмп, стани мис Америка

„Подиграй Доналд Тръмп – стани мис Америка!“ Под този слоган предлагат да се провежда ежегодния конкурс за красота, потребители в мрежата. Повод за това стана изказването на новата носителка на титлата – Кара Мънд. Мис Северна Дакота без капка свян разби на пух и прах американския държавен глава, след което получи короната.

Красавицата не се смути да придаде политически нюанс на конкурса, като заяви, че Тръмп е извършил колосална глупост, като се е оттеглил от споразумението за климата.

Всъщност Доналд Тръмп се оказа в центъра на целия конкурс. Американският президент стана обект на подигравки по много въпроси. След като мис Северна Дакота коментира решението му за климата, мис Мисури бе попитана дали Тръмп заговорничи с Русия. А мис Ню Джърси, дали трябва да се демонтират статуите на паметници от Конфедерацията.

„Не ми пука какво е неговото мнение за това, което казах. Това е мое мнение и ще го защитавам“, допълни тя.

Любопитна подробност е, че всички миски, които са критикували Доналд Тръмп по една или друга линия, са избрани за първа, втора и трета подгласничка на новата мис Америка. Самата тя учи политически науки, на 23 години е и е от Северна Дакота. Хубавицата иска да бъде първата жена губернатор на Северна Дакота, а освен това показа и танцови умения.

Новата мис Америка няма пропорции на супермодел, а доста пищни извивки, в стил „Ким Кардашиян“. И далеч не може да се нарече стройна. С пухкави бедра, заоблени задни части и доста пищен бюст, хубавицата събра погледите.

Новата мис Америка направи за смях Тръмп

Новата мис Америка направи за смях Тръмп

Красавицата разкри също така, че обича да яде и никак не се смущава от този факт. Нито пък възнамерява да става клечка, за да е в крак с модните тенденции. А съдейки по пищните й форми, май е решила да става новата Ким Кардашиян.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар