Скандал! Меган Маркъл продава кралски тайни срещу 1 милион долара (Актрисата показа истинската си същност)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл си показа истинската същност, актрисата ламти само за слава и пари

Меган Маркъл планира да направи опустошително интервю като свекърва си принцеса Даяна. Което тя даде през 1995 г и застраши образа на „добрата стара монархия”.

Според американската преса актрисата и нейния съпруг Хари, които предпочетоха нормалния начин на живот пред този в двореца  вече активно търсят източници на доходи. Меган и Хари са определили цена от 1 милион долара на едно „откровено“, което американката ще даде.

Меган Маркъл ламти единствемо за слава и пари
Снимка: elle.ru

Медиите са в надпревара да привлекат бившата херцогиня. Но с най-голям шанс да я разпита е кралицата на водещите в САЩ Опра Уинфри. Която бе гост на сватбата им с Хари.

Някои непредвидени неща както и пандемията с коронавируса объркаха плановете на семейството за стабилни приходи. Те вече закъсват за пари и трябва да намерят бърз изход от кризата, която сполетя и тях.

Говори се, че получените средства от интервюто ще бъдат изхарчени за благотворителност. Малко е съмнително това да се случи. И как иначе да си платят охраната и милионите за къщата си?

Маркъл, която успя да убеди Хари да напусне Обединеното кралство, го баламосва, че това е добър начин да си върне обществената подкрепа, след лавината от критики и негативизъм, с която я заляха. А той за да угоди на меркантилната си съпруга вече много сериозно обмисля това предложение, макар да знае, че ще го смрази с роднините.

След като напусна Острова Меган подписа споразумение с Дисни за озвучаване на документални филми за природата. Тази работа актрисата дължи единствено на съпруга си защото Хари „силно препоръча” жена си на тогавашния шеф на компанията Боб Ейгър по време на премиерата на „Цар лъв” в Лондон, предават от elle.ru. Но както твърдят някои не й се е получило и едва ли ще й предложат нов проект.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар