Скандал! Меган Маркъл лъже, че е бременна? (Снимките, които взривиха мрежата)

Гласувайте за статията

Скандал с Меган Маркъл,  лъже, че е бременна

Меган Маркъл лъже, че е бременна. Или поне така твърдят форумци в социалните мрежи. Причината за скандалния слух, който е малко вероятно да има някаква връзка с реалността, е че нейното коремче мистериозно изчезва на моменти.

„Защо Меган няма корем?“, „Къде изчезва коремчето на Меган Маркъл?“, са само част от въпросите в социалните мрежи. Мнозина отбелязват, че с някои дрехи херцогинята изглежда подозрително стройна, а на други коремът твърде много й личи за жена в третия месец.

„Това не изглежда нормално“, „Защо лъжат, че е бременна?“, „Този корем подхожда на жена поне в шестия месец, а не в третия“, пишат други.
Някои дори смятат, че Меган може да симулира бременност, а в действителност да не е дебела.

Съпругата на принц Хари не е първата или последната звезда, която крие корема си използвайки различни прийоми. Мнозина обаче смятат, че Меган може да има проблеми и заради това двамата да са оставили сурогатна майка да ражда, а в действителност цялата бременност на актрисата да е само панаир.

Така и не стана ясно на каква база се формират слуховете, още повече, че двамата с Хари не крият състоянието на херцогинята. Тя демонстрира деликатното си състояние с такава гордост и толкова публично, че не остава никакво съмнение, че очаква дете.

За разлика от нея Кейт бе доста по-обрана и далеч не парадираше със състоянието си. Херцогинята на Кеймбридж има и един аборт зад гърба си. Няколко месеца след като се омъжи тръгнаха слухове, че е забременяла, но само няколко седмици по-късно й се наложи да влезе в болница за няколко дни.

Меган Маркъл лъже за бебето ? сн. Туитър

Меган Маркъл лъже за бебето ? сн. Туитър

Не станаха ясни причините, но после се чуха коментари, че причината е спонтанен аборт. Днес Кейт и Уилям се радват на три деца, а бебето на Меган и Хари е на път. И то напук на слуховете, че използват сурогатна майка за целта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар