Скандал! Майката на принцеса Даяна я заклеймила заради Доди: Уличница, лягаш си с мръсни араби! (Вижте унижението)

Гласувайте за статията

Майката на принцеса Даяна я заклеймила като долна уличница заради връзката с Доди ал Файед

В нов документален филм за майката на принцовете Уилям и Хари дългогодишният й иконом Пол Бърел скандално твърди, че собствената й майка Франсис Шанд я е заклеймила като „Курва, която си ляга с араби”.

Скандалното твърдение служителят прави в лентата „Злата мащеха на Даяна”, която е посветена на отношенията на принцесата с втората съпруга на баща й – графиня Рейн Спенсър. Покрай основната линия обаче стават ясни интересни подробности около връзката на Ди с биологичната й родителка.

майката на Даяна

Снимка: Блиц

„Спомням си отлично една сутрин в двореца „Кенсингтън”, още няма 6 часа и отивах до тоалетната по пижама. Чух невероятни крясъци от стаята на Даяна, която се караше с майка си”, разказва Бърел. „Долна курво, лягаш си с мръсни араби като уличница от Сохо”, крещеше Франсис.

Пол твърди, че веднага след като майка й напуснала спалнята, принцесата го извикала. „Беше се строполила на леглото ни жива, ни умряла. Помоли за успокоително, плачеше и подсмърчаше като малко момиченце”, допълва икономът. В интерес на истината Пол Бърел не за първи път излиза със скандални разкрития за живота на Даяна, които в последното десетилетие са му донесли милиони от алчни издатели на Острова и думите му не винаги могат да се приемат за чиста монета, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар