Скандал в Игри на волята: Андрей и Елизабет спали заедно? (Вижте как ги издъни Мани – Подробности)

Скандал в Игри на волята: Андрей и Елизабет спали заедно? (Вижте как ги издъни Мани – Подробности)
5 (100%) 1 vote

Мани издъни Андрей и Елизабет, че са правили секс в шоуто

Мани от Игри на волята предизвика скандал в шоуто. Българката с виетнамски корени разкри, че сексът не е мираж,  се е случил под носа на другите.

Скандалната участничка, от която Бойците не могат да се отърват се разприказва пред племето, след като за малко бе при Приключенците. Там научила клюката за Андрей и Елизабет и ги шокира с факта, че двамата са били интимни. Усамотили се в спалнята на казахстанеца и останали там с часове. Като първо Андрей се оттеглил, а след него се измъкнала и Джуджи.

Красима усетила, че нещо се случва и дори подслушвала на вратата, дали ще чуе стонове. А когато се прибрала в стаята си Елизабет  все още я нямало в леглото.

Джуджи и Андрей правили секс в спалнята, твърди Мани

Елизабет отрече, а Андрей сметна, че му е под достойнството да прави коментар на тези гнусни слухове. Той  обаче рискува да развали семейството си ако случая се раздуха. Скоро стана ясно, че спортистът, който прати на съвет Приключенците е женен щастливо за красавицата Ксения, с която имат малка дъщеричка Алиса, която е на 4 години, предават от hotnews.bg.

Но все пак сред зрителите остана съмнението, че все пак набедените за любовници може и да са съгрешили.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар