Скандал! Журито на Мис България избрало друга, не Тамара (Вижте истинската победителка)

Гласувайте за статията

Мис България е трябвало да бъде друго момиче, не Тамара

Фотографът на Мис България хвърли скандална бомба за истинската победителка

Журито на Мис България е избрало друго момиче за победителка, не Тамара Георгиева! Скандалните разкрития бяха направени от фотографа на конкурса Георги Божиков. Който отнесе куп критики от Тамара, че не я е снимал професионално, затова на снимките не изглежда добре. А в действителност не била чак толкова грозна и с толкова голям нос.

Естествено фотографът не остави нещата така и незабавно й отвърна. Той хвърли бомбата като заяви, че всъщност софиянката изобщо не е трябвало да спечели короната. И истинската победителка е друга.

Мис БългарияТой обясни, че е гледал протоколите на журито, докато гласува коя да бъде най-красивата българка. „Мислех да снимам протоколите, но прецених че е грубо, вече съжалявам, че не го направих) ВСИЧКИ бяха посочили на 1-во място момичето от Бургас !!!. Видях и на Иво Танев протокола ! Хайде сега да призовем към явно гласуване следващия път!“, пише в социалната мрежа Божиков.

Момичето от Бургас е Йовита Георгиева, която стана първа подгласничка на победителката. Сами можете да прецените разликата между двете от снимките.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар