Скандал! Есил Дюран окраде родна дизайнерка (Вижте как представи чужди дрехи за свои)

Гласувайте за статията

Есил Дюран се напъва да се прави на дизайнерка, а всъщност е просто крадла

Есил Дюран окраде колекцията на родна дизайнерка

Есил Дюран не спря да се хвали в последните дни как е решила да става дизайнерка. И дори представи собствена колекция дрехи. Оказа се, обаче, че те са нагло изкопирани от колекцията на родна модистка.

Доказалата се през годините дизайнерка Евгения Борисова публикува любопитен статус, с който изказа професионалната си обида от действията на нейна колежка.

Ето какво гласеше той:

Есил Дюран„Виждам имитационни модели, приличащи на моите от миналата година с евтин материал от жълти пайети и ми стана доста обидно. Да! Живеем в свободна Европа и можеш да се инспирираш от всеки в целия свят, но може ли поне да не сме от една и съща държава!

Нямам нищо против това, че намират за печелившо да съсипваш идеята на някой с евтина интерпретация, но наистина усещането е доста неприятно, когато някой развали идеята ти по този начин.

На мен са се обаждали клиенти с молба да им изработя рокля, която е направена от български колега – не от мен и категорично съм отказвала да пресъздавам труда му. Наранява дизайнерското ми его и не ми доставя удоволствие подобна поръчка.

Не бих споменала името й, за да се въздържа от излишни спекулации, просто я моля ако разпознае себе си в тези редове да се замисли до колко е достойна постъпката и.“

След кратка справка установихме доста прилики между новата колекция на изживяващата се като дизайнера чалга певица Есил Дюран и старата на Евгения Борисова, която тя визира в поста си. Опитахме се да съберем основната идея, която създателката на Star Dust Fashion е създала миналата година и реализирана по друг начин през призмата на Есил. Кадрите може да видите в галерията по-долу, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар