Скандал! Деверът на Джена пак ще лежи в затвора (Големият Канар карал дрогиран – Подробности)

Гласувайте за статията

Барабанистът на Канарите помрачи посрещането на Нова година на задружната си фамилия

Деверът на Джена, Големият Канар пак ще лежи в затвора. А причината е, че е спипан да шофира под влияние на кокаин.

На 29 декември братът на Наско Стоев, Стоян Стоев  седнал зад волана на луксозното си БМВ и за беда го спрели от КАТ за рутинна проверка на пловдивски булевард. След направения му тест за наркотици се оказало, че резултатът е положителен.

Нарушителят бил отведен в ареста за 24 часа. След, което му повдигнали обвинение и вчера се изправил в съда по бързото производство.

Стоян Стоев се обявил за виновен и казал в Районния съд, че съжалява за  стореното. Той сключил споразумение с прокуратурата, признавайки грешката си.

Деверът на Джена, с барабаните в дясно на семейно празненство
Снимка: Инстаграм

Братът на Наско Стоев получил присъда от шест месеца ефективен затвор, които ще излежи при общ режим. Освен това е наказан с две години отнемане на шофьорската книжка и глоба в размер на 490 лева.

Да припомним, че по-големият син на Канарите не се среща за първи път с блюстителите на закона. Той излежа 9,5 г присъда за разпространение на дрога, която бе намалена от Апелативния съд на 6 г. Барабанистът излезе през 2012 г от затвора и уж се укроти, но явно от наркотиците отказване няма, предават от life.dir.bg, които цитират  TrafficNews.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар