Скандал в Турция! Бехрам паша от „Великолепният век“ влезе в затвора (Осъдиха го на 16 години)

Гласувайте за статията

Бехрам паша от „Великолепният век“ приключи в затвора

Турската звезда Аднан Коч, който играеше Бехрам паша в хитовата поредица „Великолепният век“, влиза в затвора. Красавецът бе разследван и задържан от полицията, след като го заловиха да продава и консумира непозволени субстанции.

Той ще лежи 16 години и седем месеца, а скандалът буквално разтърси Турция.

В сагата се оказаха замесени и други роднини на артиста, които също са се занимавали с нелегална търговия с наркотични вещества. Властите организирали акцията като на кино. След няколко месеца следене на заподозрените, те с изумление установили, че не само Аднан Коч, но и двамата му братя търгуват с опасните вещества.

Неотдавна изплуваха подробности от целия случай, а преди това се знаеше единствено, че полицията е задържала братята Коч в местно кафене в Истанбул.

Тримата се опитали да избягат от полицията и дори си устроили сблъсък с властите. Въоръжени и опасни, актьорът и роднините му дори си позволили да заплашват служителите на реда, пишат още турските медии.

Цялата акция изглеждала много тежка и трудоемка. На всичкото отгоре и актьорът оказал съпротива, заедно с останалите. В края на краищата той е бил арестуван и след това предаден на следствието. А накрая осъден на 16 години затвор. Двамата му братя Ахмед и Мехмед ще прекарат съответно същото и една година по-дълго време в пандиза.

Неотдавна изплуваха детайли от целия случай, а заловените лица ще бъдат преместени в затвора. И това трябва да се случи в края на тази или в началото на следващата година.

Бехрам паша от "Великолепният век" осъден на 16 години заради дрога сн. Интернет

Бехрам паша от „Великолепният век“ осъден на 16 години заради дрога сн. Интернет

Източници, които са близки до актьора, разкриват, че той е изпаднал в много тежка депресия. Мъжът дори опитал да се измъкне от делото като подкупи прокурора и съдиите по случая. Все още се надява, че и контактите, които има, да му помогнат да се спаси от проблемите, в които се намира, разкрива източникът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар