Скандал! Виктор Стоянов не избира победителка на финала на Ергенът (Виктория била неприятна, към Алекс имал само интимни мераци)

Скандал! Виктор Стоянов не избира победителка на финала на Ергенът (Виктория била неприятна, към Алекс имал само интимни мераци)
3 (60%) 1 vote

Виктор Стоянов не избира победителка на финала на Ергенът, узна Kliuki.net.

Моделът си остава ерген, тъй като така и не избира победителка в последния епизод на шоуто. Той има такова право, а за финалистки се спрягат Виктория Капитонова, Александра и Дениз Хайрула. За бетонираната изява на някои от участничките на финала говори и фактът, че те ще преминат във фазата на запознанството на Виктор с роднините им.

виктор стоянов ергенът

Снимка: бТВ

До Турция, за да участват в епизоди в подкрепа на момичетата, пътуват сестрата на Дениз – Айлин, както и най-добрата приятелка на Виктория – Анастасия. Рускинята умишлено пробутва своя приятелка, а не роднина, за да помогне на инфлуенсърската й кариера.

Дениз пък е подкрепена само от сестра си, тъй като консервативното й семейство не може да приеме разюздания й живот. Последният удар бил профила на Дениз в сайт с полупорнографско съдържание, където тя се е опънала без дрехи, за да рекламира „талантите” си.

За нея се говори, че е лансирана от продукцията, тъй като с Виктор се познават от преди. Но не планирали тя да е победителка. Капитонова била твърде „студена и неприятна събеседничка”, по думите му, а Александра предизвиквала само сексуални щения у него и двамата нямало как да продължат като двойка след шоуто.

Източник: Уикенд

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар