Скандал в Бъкингам! Пияната Камила опитала да удуши Елизабет Втора (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Цяла Великобритания скочи на крака, заради опита на Камила да нападне физически кралицата

Пияната Камила се забърка в чутовен дворцов скандал. Херцогинята на Корнуол прекалила с  алкохола и реши веднъж за винаги да уреди сметките със свекърва си.

Според най-скандалния американски таблоид „Глоуб” кралската драма се разиграла по време на едно от събиранията на висшите членове на кралската фамилия. Тогава се случил скандала, който бил предизвикан от съпругата на Уелския принц Чарлз.

Камила с Чарлз и кралицата
Снимка: Гугъл

Първо започнал спор между Камила и Елизабет втора. Свидетели твърдят, че херцогинята на Корнуол се разгневила, скочила и отишла до кралицата, като я заляла с чаша вино в лицето. Най-ненадейно посегнала към шията й и започнала да души Нейно Величество.

При стискането на врата на възрастната дама се скъсала огърлицата й от перли, която е в притежание на Елизабет като наследство от кралица Виктория.

След този скандал притежателката на британската корона казала на сина си Чарлз, че жена му не е желана повече в двореца.

Според друг слух Камила била заключена в Бъкингам за да са сигурни, че инцидентът няма да се повтори.

Причината за конфликта между снаха и свекърва е неистовото желание на съпругата на Чарлз да заеме мястото на Елизабет и да стане кралица.

Въпреки, че отдавна се спекулира как Елизабет ще се окаже от трона , тя все още не е потвърдила официално тази информация. Само, че снаха й отдавна се подготвя да се окичи с короната и всяко отлагане я изкарва от нерви, предават от reporter.mk.

От Бъкингам не са коментирали скандала, съобщават за него само чуждите медии. Като таблоида „Глоуб”, който не веднъж е писал за проблемите на Боулс с алкохола, както и, че Чарлз и тя имат тайно роден син преди брака и още други пикантерии.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар