Скандал! Бебето на Десислава не е от Благой? (Певицата крие афера с мастит бизнесмен)

Гласувайте за статията

Докато Десислава трепери дали Благой й изневерява, лъснаха доста скандални подробности за самата нея!

Бременната Десислава в последния месец се е покрила от медийното внимание. Заради трудното си зачеване и месеците на крак по дискотеките с голям корем, сега тя се е отдала на активна почивка и чака съкровения момент на раждането. А преди няколко седмици е станала главно действащо лице в грозна случка, която поражда много въпроси.

Най-актуалната светска клюка свидетелства, че Десислава е била държанка на мастит бизнесмен от Стара Загора само до преди месец. Именно от него идвало финансирането на кариерата й, както и на всички скъпи придобивки в последно време. Оказва се, че с парите на мистериозния господин певицата е купила дори возилото, което подари на Благой Найденов!

Малко преди да слезе от сцената по майчинство, Десислава е имала участие в Стара Загора. След неговия край близо до дискотеката се разиграла изненадваща сцена. Фенове на бременната певица, които я дебнели за автограф останали изумени от видяното.

По едно време спря скъпарска кола и се подаде женски крак. Отвътре мъж викаше: „Не те ели е срам, ако не беше бременна щях да те пребия. За всички пари, които ти дадох трябваше 3 деца да ми родиш, а не на тоя. Махай се!“, споделят свидетели на случката.

Десислава била натирено позорно от лъскавото возило, а явно и то живота на своя спонсор. Той бе разпознат като производител на ядки от Страна Загора, но самоличността му така и не бе разкрита. Господинът е давал мило и драго за сина на певицата, както и за самата нея. Но след като се хванала с Благой Найденов, тя започнала да го отбягва, пише hotarena.net.

Десислава и Благой май си изневеряват взаимно

Десислава и Благой май си изневеряват взаимно

Така Десислава се забъркала в странен любовен триъгълник и известно време е тъкала на два стана. С бизнесменът видимо е била само заради парите му и сега може би съжалява, че е избрала младия боксьор. А паралелната й връзка поражда логичния въпрос дали наистина бебето, което чака певицата, е на Благой Найденов?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар