СКАНДАЛНО! Камелия се натиска с фен! (ФОТО)

Гласувайте за статията

Камелия разби феновете си със снимка, от която ти кипва кръвта. Профилът й във Facebook e нападнат от остроумници, които се надпреварват да й измислят пожелания за лека нощ!

Камелия се натиска с феновете си, всеки пожела да бъде човекът от снимката!

Камелия провокира публиката си, като се обърна с гореща покана: “Който ми напише най-кефското пожелание за лека нощ, ще го взема една вечер на участие с мен… Има ли навити???”
Да бъдеш човека до Камелия цяла вечер! Нима е възможно?! Заедно с поканата върви снимка, на която фолк фурията с щедро разтворена пазва целува жарко свой почитател. Целува го съвсем не другарски, съвсем не сестрински! Съберете сега тази снимка с пожеланието за лека нощ – нали си мислим едно и също нещо?
Форумът тутакси гръмва с разкритието, че Камелия се натиска с фенове. Контактът с публиката е важен! “Искам и аз!” – почти умолително проплаква ценител на фолка, който очевидно е разбрал посланието на Камелия съвсем еднозначно. “Много си яка, Ками, избери мен!” – обажда се друг. Неутрални женски гласове, за които над всичко е музиката на Камелия, докладват, че са готови да последват кумира си където и да иде за участие – само трябва да се измисли начин за транспортиране на бебешките им колички. Защото имат намерение да идат при Камелия с невръстните си отрочета!
Фотото на разкопчаната Камелия явно настройва мъжката публика към други мисли. Ако има скандални редове, Камелия сама си ги е изпросила! Разпалените фенове не просто искат да бъдат №1 в публиката на Камелия. Искат самата нея – и подробно описват какво ще й направят, ако тя ги избере. Каквото повикало – такова се обадило!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар