Скандално: Адреналинка от „Господари на ефира“ става Мис България 2019, ето кой е платил титлата й!

Скандално: Адреналинка от „Господари на ефира“ става Мис България 2019, ето кой е платил титлата й!
3 (60%) 2 votes

Тази вечер ще бъде избрана Мис България 2019.

Това ще се случи на бляскава церемония в „Рейнбоу Плаза“ в София. Още преди началото на конкурса обаче победителката вече е ясна.

Това ще бъде Радинела Чушева. Тя е на 23 г. и проби в общественото полезрение като адреналинка на „Господари на ефира“.

Злите езици твърдят, че титлата на 23-годишната адреналинка е платена от строителния предприемач Стайков. Това е същият Стайков, който е баща на Мистър България 2019 Оливър Стайков. Любопитна подробност е, че синът на спонсора на бъдещата Мис България е само 7 години по-голям от нея на възраст.

Предполага се, че Стайков-старши има връзка с Радинела, което е и причината да купи титлата й. Така, веднъж Стайков плаща за титлата на сина си, а после и за тази на любовницата си.

Самата церемония тази вечер се очаква с голям интерес, тъй като приготовленията за нея са огромни. Водещи ще бъдат Теодор Тодоров – Тео и Боряна Баташова.

Радинела Чушева Мис България

Снимки: Фейсбук

Каузата на „Мис България“ тази година е свързана с глобалното замърсяване. Именно на това ще обърнат внимание претендентките в първия тур на конкурса. Момичетата ще дефилират с облекла, бански костюми и официални тоалети.

По време на церемонията зрителите ще чуят изпълнението на „Гълъбо“ от Евгени Минчев, както и песни на Цвети Радойчева, Биляна Лазарова и Владислав Славов.

Претендентките за короната са провели своята подготовка в Гранд Хотел Банско и фитнес лайфстайл верига Pulse Fitness & SPA.

Остават броени часове до момента, в който Радинела Чушева ще стане Мис България 2019. Скандално или не, победителката вече е ясна преди старта на конкурса.

Снимки: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар