Синът на Фики Стораро с приказен купон за РД (Вижте порасналия Тони-младши – Снимки)

Синът на Фики Стораро с приказен купон за РД (Вижте порасналия Тони-младши – Снимки)
2.5 (50%) 2 votes

Наследникът на  Фики Стораро с парти за РД като малък принц, момченцето стана на две години

Фамилията на Фики Стораро имаше повод за голямо празненство. Синът на по-големия от двамата братя, който носи името на прочутия си дядо стана на две годинки. Задружното семейство на мъника му спретна тематичен купон в стил „Немо”.

Гордият татко на Тони-младши написа в социалната мрежа мило послание за първородния си наследник. Фики пожела на сина си да му е честит рождения ден както и да е много щастлив и усмихнат. Певецът допълни посланието като сподели, че няма думи да опише колко много значи за него хлапето.

Фики Стораро, Гюджан и техния син Тони-младши
Снимка: Инстаграм

Дядото на малкия Тони го поздрави с още по-емоционални думи. Той нарече внука си „моето сърце” и призна колко много го обича.

Дядо Тони с внука си
Снимка: Инстаграм

Снимка от чудесния фамилен празник се появи и в профила на чичо Емрах. По-младият син на Тони Стораро се е снимал с племенника си, който го язди на конче. Усмивки има и на лицата на двамата, вижда се колко се забавляват. Емо Стораро уйдисва в игрите на мъника, който мило нарича „моята душичка”, предават от show.blitz.bg.

Чичо Емрах с малкия си племенник
Смимка: Инстаграм

От снимките се вижда, че Тони-младши расте като голям сладур. Феновете са категорични, че е одрал кожата на прочутия си дядо, на когото е кръстен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар