Синът на Фики Стораро одра кожата на майка си (Вижте колко прилича на Гюлджан – Снимки)

Гласувайте за статията

Синът на Фики копие на майка си, малкият сладур е на една годинка и два месеца

Фики Стораро показа снимка на сина си. Момченцето му, което стана на една година през февруари от ден на ден все повече започва да прилича на майка си.

Мъникът е истински красавец и е наследил от Гюлджан повечето й черти. Лицето му е същото, нослето и очите му са досущ като на мама. Е, нали е момченце няма как да не прилича на родителката си.

Снимка: Инстаграм

За съжаление на цялата фамилия Стораро поне за сега малкия има повече наследствени черти от съпругата на певеца. Но пък е радостта на семейството и всички го носят на ръце. И дядо и баба, че и чичо му. Който е луд по него.

Снимка: България днес

На друга снимка бебокът е в компанията на Гюлджан и по-малкия брат на Фики – Емрах. Снимали са се с най-малкия наследник на музикантския род и видимо се забавляват с хлапето. Което от ден на ден става все по-интересно. На кадъра още по-ясно се вижда колко си приличат мама и дете, предават от bgdnes.bg.

Почитателите на Фики са очаровани от малкото ангелче и засипват с комплименти Тунчер – младши. Който е кръстен на дядо си и галено му викат Тони. Те са категорични, че е голям сладур и красавец и му желаят да е жив и здрав.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар