Синът на Теди Велинова и д-р Енчев стана първокласник (Кои други звезди изпратиха ученици – Снимки)

Гласувайте за статията

Звездните наследници отново на училище, родителите им ги изпратиха подобаващо

Теди Велинова и д-р Ангел Енчев бяха много развълнувани на 15 септември. Макар да живеят отделно като отговорни родители изпратиха сина си Филип в първия му учебен ден. Малкият тръгна в първи клас в частно училище.

Гордата майка му пожела На добър час! и отбеляза, че след като Филип е красив като мама е време да стане умен и като баща си.

Теди Велинова и д-р Енчев с Филип и София на първия учебен ден
Снимка: Инстаграм

Моделката публикува снимки, на които четиримата позират. Синът им е в училищна униформа, а сестричката му в цветна рокля и венец на главата.

Венета Райкова също е сред звездните майки, които изпратиха ученици. Бившата водеща на „Папараци” пусна снимка със сина си Патрик. Тази учебна година тийнейджърът ще е в пети клас.

Венета Райкова с Патрик
Снимка: Инстаграм

15 септември е празник и за друго звездно семейство. Фитнес моделката Биляна Йотовска и съпругът й културиста Димитър Димитров изпратиха щерката в 4-ти клас, предават от trafficnews.bg. Никол позира за снима с родителите си с широка усмивка на лицето и букет цветя.

Спортното семейство изпрати в училище Никол
Снимка: Инстаграм

Още едно известно семейство – Ваня и Жени Джаферович прекрачиха прага на школото в първия учебен ден заедно с порасналата  си дъщеричка Леа като и пожелаха На добър час.

Семейство Джаферович с Леа
Снимка: Инстаграм

Синът на Деси Цонева бе придружен от баба си Мариана в първия учебен ден в Италианския лицей. Журналистката повери сина си на майка си тъй като бе ангажирана с предаването „На кафе”, в което се върна на работа след майчинството.

Синът на Деси Цонева
Снимка: ПИК

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар