Синът на Стефан Данаилов живее в китна къща за 250 бона (Вижте семейното му гнездо във Флорида – Снимки)

Гласувайте за статията

Наследникът на Ламбо уреди живота си в САЩ, сви семейно гнездо в китна къща в тихо градче

Синът на Стефан Данаилов Владимир и половинката му Виктория са се уредили с просторен дом в тихото и спокойно американско курортно градче Сарасота в щата Флорида. Домът на младото семейство е 500 кв, метра и пред него има двор със свежа зелена морава.

Къщата на Владо Данаилов във Сарасота, Флорида
Снимка: ХотАрена

Къщата не е прекалено голяма, има 2 спални, 2 бани, снабдена е с веранда,  а в обширния хол с трапезария уют внася и камина. Семейното гнездо на Владимир и Виктория е в един от най-тихите квартали, но пък е в голяма близост до океана. Цената на имота е малко повече от четвърт милион долара, поне според една от последните обяви за продажбата му. В него може да живее и голямо семейство с деца, но на сина на Мастера все още не са му се родили наследници.

Снимки: ХотАрена

Владко Данаилов все още учи медицина в САЩ, но много скоро ще завърши за доктор.Данаилов-младши не се е дипломирал, но практикувал хуманната професия като асистирал при едни от най-сложните операции, а те са сърдечните.

Малко преди да напусне този свят Ламбо и единствения му син бяха си станали много близки. Като грижовен баща актьорът се постара синът му да бъде обезпечен във финансово отношение. Според последното завещание на Мастера наследникът му получил 300 хиляди лева, а Росен Цанков, който му бе доведен син наследи апартамента му в столицата, но изплатил една част от него на брат си Владо, предават от ХотАрена, цитирайки „Ретро“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Синът на Стефан Данаилов живее в китна къща за 250 бона (Вижте семейното му гнездо във Флорида – Снимки)”

  1. Ина

    май 14. 2021

    Кой, по дяволите, списва статиите, бе „клюки“??? Какъв словоред на ромски писач, няма запетаи, страшна работа! Докато разбереш изречението, трябва да го четеш 5 пъти! Цитат: „..но синът на Мастера все още не са му се родили наследници…“
    Господи, прибери си неграмотниците!

    Reply to this comment

Добавете коментар