Синът на Росен Плевнелиев вдига сватба с македонка (Вижте снахата на президента – Снимка)

Гласувайте за статията

Асен Плевнелиев хлътна по красавица от Скопие, води снаха на родителите си

Синът на Росен Плевнелиев намери любовта в лицето на кръшна македонка. Асен, който е по-големият наследник на президента от втория му брак с Юлиана скоро ще чуе сватбен камбанен звън и марша на „Менделсон”.

Асен впечатлил комшийската мома с атлетичните си форми, с които се хвали в социалната мрежа, а сърцето му паднало в плен на красивата Нина, която е родена в Скопие.

Македонското девойче, което откраднало сърцето на президентския наследник отдавна живеело в България, а през 2020 г завършило елитното Англо-американско школо в столицата. После хубавицата кандидатствала в престижен университет в Чехия, където я приели и в момента живее и учил в Прага.

Влюбените Нина и Асен
Снимка: Ретро

С президентския син се срещали на различни места в Европа и въпреки, че любовният им роман бил от разстояние намирали време да си откраднат няколко свободни мигове заедно. А влюбената млада дама редовно пуска снимки от романтичните им срещи в социалната мрежа и не крие колко е щастлива.

Плевнелиев и майката на Асен вече се запознали с бъдещата си снаха. През миналото лято Нина била гостенка в един от морските имоти на семейството, които синовете на Росен получиха след развода на родителите си.

Росен и Юлиана одобрили избраницата на сина си, която била много образована и интелигентна млада жена. Само дето 56-годишният екс президент не се чувствал все още готов за свекър и за дядо.

Едва ли някой е забравил, че преди 2 години Плевнелиев мина пред олтара за трети път и стана татко на малък син Йоан – плод на връзката му с бившата синоптичка от Нова тв Деси Банова, предават от „Ретро“.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар