Синът на Радина Кърджилова копие на мама (Вижте порасналия Христо – Снимки)

Гласувайте за статията

Христо на Радина Кърджилова й одра кожата, мъникът стана голям сладур

Радина Кърджилова показа порасналия си син Христо. Повод да публикува кадър с него е пандемията от коронавирус. Заради карантината и актьорите трябва да си седят вкъщи и тя показва как да си направим престоя в дома по-приятен.

Синът на Радина Кърджилова пълно нейно копие
Снимка: Инстаграм

Половинката на Деян Донков се е снимала с малкия си син, с когото лежат на топло и се забавляват. Това е прекрасен начин да не им е скучно като красавицата написа към кадъра: „Вкъщи с малък Сънчо. #stayhome“.

Момченцето на актьорското семейство през юни ще стане на четири годинки. На снимките, които майка му често публикува в социалната мрежа се вижда, че от нея е наследил хубостта и досущ й е одрал кожата, категорични са последователите на Кърджилова.

Радина, Христо и Деян Донков
Снимка: Инстаграм

Малкият сладур има нейните очи и дори косата му е дълга като на мама.

Христо е първороден син на актрисата от връзката й с Деян Донков. А за него е втори наследник, тъй като има по-голям син от предишната си жена. С Радина са заедно от 2011 г и двамата заедно често споделят техни семейни снимки с порасналото си хлапе.

Като една отговорна майка актрисата сериозно приема призива всеки да си остане вкъщи заради пандемията и сама призовава към това своите фенове, предават от life.dir.bg.

Вижте още снимки на порасналият палавник в галерията!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар