Синът на Поли Генова не бил планиран (Бебето приятно изненадало влюбените – Подробности)

Синът на Поли Генова не бил планиран (Бебето приятно изненадало влюбените – Подробности)
5 (100%) 1 vote

Певицата разкри подробности от личния си живот с Джоузеф и сина им

Поли Генова участва тази седмица в кулинарното шоу „Черешката на тортата, Чаровната певица и майка на малко момченце Даниел посрещна гостите не в собствения си дом, а в специална , както тя я нарече „клубна къща” сред много удобства и комфорт.

Поли разкри някои подробности от личния си живот като първо разбрахме, че след като е спряла с кърменето на сина си отново е станала вегетарианка.

Когато певицата разбрала, че е бременна, тя била изненадана от факта, че ще става майка, но веднага се качила на самолета и отлетяла за Холандия където живее любимия й Джоузеф за да му съобщи лично хубавата новина, а не да му каже по телефона. Така новината, че ще стават родители бил най-приятната изненада, която поднесла на бъдещия татко. А той решил веднага да я последва и да живее в България.

Певицата със сина си Даниел
Снимки: Интграм

Половинката на Поли все още не владее български добре и двамата общуват на английски, език, на който говори и мъника Даниел.

Все пак се оказа, че Джоузеф Шардон е родом от Филипините, макар да е половин филипинец. Негова майка и свекърва на певицата е от там и тя научила Поли как да приготви пролетни рулца по нейна семейна рецепта. Естествено и таткото на Даниел помогна на певицата да се справи с по-лесно.

Пред гостите си Генова обаче не говори за предишните си неуспешни  връзки. Тя уточни, че се шегува, но някои все още си спомнят как Вернер Москов я заряза и се иознесе от дома. В който живееха без тя да разбере, предават от hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар