Синът на Петя Буюклиева вдигна морска сватба (Вижте каква красива албанка взе – Снимки)

Синът на певицата и годеницата му си казаха „Да” на приказна морска сватба

Петя Буюклиева само преди няколко часа стана най-щастливата жена на света. Певицата ожени сина си на приказна сватба за красива албанска. Свекървата приема като родна дъщеря половинката на Тони.

Легендарната ни певица спретна сватба за чудо и приказ на единствения си син. Бляскавото събитие се случи в Несебър, а булката и младоженеца бяха сравнени с герои от любовна приказка.  Половинката на Тони се казва Еги Брандо и по произход е албанка.

Снимки: Фейсбук

Първи снимки от бляскавото събитие се появиха в социалната мрежа, благодарение на журналиста Пламен Тотев, автор на текста на песента на певицата „Дай ми лято”, които  сподели с последователите си, заедно с мило послание като пожела на младоженците да летят заедно към мечтите си.

Тони предложи брак на дългогодишната си избраница Еги, с която е във връзка още от студентските години в Бремен. Годежът бил малко преди Коледните празници в тесен семеен кръг. Въпреки, че се сгодили през зимата и двамата знаели, че сватбената им церемония ще е някъде в близост до морето. А мечтата им днес вече е факт.

Младото семейство от дълги години живее в Цюрих, Швейцария, а там синът на певицата работи и учи, предават от show.blitz.bg.

 

 

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.