Синът на Онур и Шехеразада порасна! (Вижте наследникът на Бергюзар Корел днес)

Гласувайте за статията

Синът на Онур и Шехеразада порасна

Преди десет години те се влюбиха като Онур и Шехеразада от „1001 нощ“ и пренесоха любовта си от малкия екран в живота. И за радост на феновете им, само година след красивата им сватба, двамата се сдобиха със син — Али. Много изпитания преживяха влюбените му родители, докато се сдобият с дете, а и след това. Затова не е изненадващ факта, че и двамата го крият от любопитни погледи и се стараят да го държат далеч от всички.

Папараците обаче все пак успяват да направят по някоя снимка на порасналия им наследник. Днес 9-годишния Али гордо крачи до майка си и се превръща в истинско нейно копие.

Халит Ергенч и Бергюзар Корел са една от най-популярните двойки в Турция, а и на малкия екран. Неслучайно интересът към личния им живот е огромен. Съдбата на наследника им пък се превърна в част от истинска тв драма, тъй като на два пъти едва не го загубиха.

Преди години актрисата прекрати всичките си филмови ангажименти, само и само да бъде до детето, което в първите години след раждането си бе доста болнаво и палаво. Именно след един такъв инцидент малчуганът неочаквано се оказа в болница с травма на ръката. След този инцидент, случил се докато родителите му са на снимки, Бергюзар прекрати кариерата си за неопределено време. Година по-рано двамата преживяха друг кошмар. Синът им се разболя от пневмония и прекара близо месец в частна болница в Истанбул. Тогава и двамата се поболяха от тревога, но за щастие лекарите успяха да го спасят.

Синът на Онур и Шехеразада порасна сн. BIMAGAZIN.COM

Синът на Онур и Шехеразада порасна сн. BIMAGAZIN.COM

Към днешна дата малкият Али вече е пораснало 9-годишно момче, което е най-голямата радост и гордост на семейството си. Бергюзар дори му има толкова голямо доверие, че се върна към актьорството и дори води сина си, заедно със себе си от време на време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар