Синът на Нели Петкова е пълно нейно копие (Вижте порасналия Даниел)

Гласувайте за статията

Даниел на Нели Петкова й одра кожата, стана голям сладур

Нели Петкова, която пази в секрет личния си живот и рядко пуска снимки на малкия си син зарадва феновете си с фото. Ексвокалистката на Слави е на морска почивка, на която е с двегодишния си син.

Певицата показа наследника си на кадър, на който се вижда колко много си приличат майка и дете. Не само русите коси, бялата кожа на малкото ангелче са като на мама. Овалът на лицето на Дани е същия като на красивата му родителка. И всеки който го види не можа да се съмнява на кого е дете.

Синът на Нели Петкова поразително прилича на майка си
Снимка: Инстаграм

Малчуганът на Нели Петкова само след месец ще има рожден ден. На 15 август русото ангелче ще навърши две годинки.

Изпълнителката, която е търсена за изяви на празници и тържества из България не ползва майчинство. Върна се на сцената броени седмици след като роди през 2017 година.

А морското фото на малкото й хлапе умили социалната мрежа и за нула време стана хит сред почитателите на певицата.

Нели Петкова роди наследника си от американския си съпруг Джеф. Бащата на Дани е финансист в САЩ. Той се влюби в красивата българка докато тя се подвизаваше в Америка. Заради половинката си той пристигна в България. А днес разделя времето между Щатите и родината ни. Скоро Джеф бе на посещения в родното място на певицата – Карлово, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар