Синът на Лора Караджова й одра кожата (Вижте колко порасна Матео – Снимки)

Синът на Лора Караджова й одра кожата (Вижте колко порасна Матео – Снимки)
1 (20%) 1 vote

Мъникът расте като копие на майка си

Лора Караджова е от ония звезди, които не обичат да вадят на показа личния си живот. Певицата много рядко публикува снимки на децата си в социалните мрежи, но когато го направи изненадва феновете си и те са много развълнувани, виждайки фотоси на дъщеря й и сина й, предават от pik.bg.

38-годишната дъщеря на Данчо Караджов преди два дена пусна снимка в Инстаграм на порасналото си момче Матео и коментира кадъра с думите: „Аз и моят МЪЖ😁😇🤩😍🥰”.

Певицата с по-малкия си син Матео, който расте като нейно копие
Снимка: Инстаграм

Снимка: Инстаграм

Последователите на младата майка веднага харесаха фотото и последваха куп комплименти: „Прекрасен е да е жив и здрав на мама прилича 🤗👶💙”, „Лори, одрал ти е кожата….”, „Оооо, разкошен е😍”, са само част от коментарите на феновете.

И те намират поразителната прилика на майка и син. Да припомним на ония, които са забравили, че Матео се роди през май 2020 г  от връзката на певицата с годеника й Марсел. Лора има и по-голяма дъщеря от варненеца Валентин Савов, с когото се раздели. Дъщеря й носи приказното има Алиса, което според феновете много й отива. Алиса и Марсел се разбират чудесно, въпреки, че не й е роден баща.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар